Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

Yüksek lisans tezi kapsamında, üniversitemiz personelleri arasında dirsek bölgesinde ağrı yaşayan bireyler değerlendirilip Tenisçi Dirseği (Lateral Epikondilit) olan kişilerin tez kapsamında ücretsiz tedavisi yapılacaktır

Yayınlanma Tarihi: 7 Şubat 2018, Çarşamba

Üniversitemizin Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Berkiye KIRMIZIGİL danışmanlığında, Arş. Gör. İsmail TENEKECİ tarafından yürütülen yüksek lisans tezi kapsamında, üniversitemiz personelleri arasında dirsek bölgesinde ağrı yaşayan bireyler değerlendirilip Tenisçi Dirseği (Lateral Epikondilit) olan kişilerin tez kapsamında ücretsiz tedavisi yapılacaktır. Konuyla ilgilenen kişilerin aşağıda belirtilen iletişim numaralarını kullanarak başvuru yapması gerekmektedir.

Fizyoterapist

Arş. Gör. İsmail TENEKECİ