Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım "Geleceğe Hazır Olmak: 21. Yüzyıl Becerileri" konulu seminerini gerçekleştirdi

Yayınlanma Tarihi: 14 Mart 2019, Perşembe

7. Uluslararası Kariyer Günleri kapsamında 14 Mart Perşembe günü Sağlık Bilimleri Fakültesi amfisinde gerçekleştirilen seminerde Hacettepe Üniversitesi, Fiziktedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi Öğretim Üyesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım "Geleceğe hazır olmak: 21. Yüzyıl Becerileri" konulu semineri ile konuğumuz oldu. Seminer Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim görevlileri, araştırma görevlileri ve öğrencilerinin yoğun katılımı ile soru cevap şeklinde gerçekleştirildi. Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım Fizyoterapi mesleğini ve gelişen teknolojinin önemine değinerek, Türkiye'de mezun Fizyoterapistlerin Lisans eğitimi sonrası iş dünyasına geçişi ve iş analizinden bahsederek, Lisans eğitiminin iş dünyasına ne kadar hazırladığı, kurumsal yaşamda başarıya giden yolun nelerden geçtiğini, adaylarımıza gelecekte, mesleklerini severek yapmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Seminer Sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, katkılarından dolayı Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım'a Kıbrıs'a özgü Lefkara işi pano takdim ederek, teşekkürlerini sundu.