Dr. Gülen Addis "Hemşirenin değişen ve gelişen rolleri: İngiltere Örneği" konulu seminerini gerçekleştirdi

Yayınlanma Tarihi: 9 Nisan 2019, Salı

7. Uluslararası Kariyer Günleri kapsamında Buckinghamshire New University Öğretim Üyesi Dr. Gülen Addis, 9 Nisan Salı günü Sağlık Bilimleri Fakültesi Amfisinde "Hemşirenin Değişen ve Gelişen Rolleri: İngiltere Örneği " konusunda saat 13:30 gerçekleştirmiş olduğu seminerde, Hemşirelik Okullarına kabul edilme kurallarına, Hemşireler ve Ebeler Birliği ve görevlerine, Mezuniyet öncesi ve sonrası Hemşirelik eğitimine değinerek, İngiltere'de hemşirelik yapabilmek için gerekli koşulların neler olduğu konularına değindi.

Seminer, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gülten Sucu Dağ, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selma Görgülü, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim görevlileri, araştırma görevlileri ve öğrencilerin yoğun katılımı ile soru cevap şeklinde gerçekleşti.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gülten Sucu Dağ ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selma Görgülü, katkılarından dolayı Dr. Gülen Addis'e Kıbrıs'a özgü Lefkara işi pano takdim ederek, teşekkürlerini sundu.