Skip Navigation LinksAnnouncements

DAÜ Uzaktan Eğitime Başlıyor

20 Mart 2020, Cuma, 21:01

Değerli DAÜ Ailesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi Senatosu, bugün yaptığı toplatıda, dünya genelinde yaşanan COVID-19 virüsünün neden olduğu pandemi nedeni ile ara vermek zorunda kaldığımız eğitime, uzaktan eğitim şeklinde devam etme kararı almıştır. Senatomuzun uygulanacak uzaktan eğitim ile ilgili takvimlemesi aşağıdaki gibi olacaktır.

• 23 Mart – 28 Mart 2020, haftası uzaktan eğitim derslerinin oluşturulacağı, derslere öğrencilerimizin kaydedileceği ve derse kayıtlı öğrencilerle deneme derslerinin yapılacağı oryantasyon haftası olacaktır.

• 30 Mart 2020 tarihinden itibaren ise derslere, eğitimin kesintiye uğradığı tarihte kaldığı yerden uzaktan eğitim kapsamında devam edilecektir.

Doğu Akdeniz Üniversitesi, bu süreci başarı ile yürütecek alt yapı olanaklarına ve akademik kadroya sahiptir.

Konuyu saygılarımla bilginize sunar, bu süreçte hepinize başaraılar dilerim.

Prof. Dr. Hasan Demirel

Rektör Vekili