Prof. Dr. Nevin Ergun "Türkiye'de Spor Fizyoterapisi" konulu seminerini gerçekleştirdi

Prof. Dr. Nevin Ergun "Türkiye
Yayınlanma Tarihi: 21 Mart 2019, Perşembe

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (MİKA) tarafından organize edilen 7. Kariyer Günleri çerçevesinde

Sanko Üniversitesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı, Prof. Dr. Nevin Ergun, 21 Mart 2019 Perşembe günü, saat 15:00'te, Sağlık Bilimleri Fakültesi Amfisinde " Sports Physiotherapy in Turkey" başlıklı bir konferans verdi. Konferansa, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç'un yanı sıra, fakülte öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Katılımcılar, Prof. Dr. Nevin Ergun'un sunumunu ilgiyle takip etti.

Konferans sonrasında, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, Prof. Dr. Nevin Ergun'a, Kıbrıs'a özgü Lefkara işi pano takdiminde bulundu.