Dr. Dyt. Berat Nursal Tosun "Gıda Endüstrisinde Diyetisyenlik" konulu seminerini gerçekleştirdi

Yayınlanma Tarihi: 26 Mart 2019, Salı

7. Uluslararası Kariyer Günleri kapsamında  Beslenme ve Sağlık Müdürü Unilever Türkiye, Kuzey Afrika, Rusya, Ukranya ve Belarus Dr. Dyt. Berat Nursal Tosun 26 Mart Salı günü Sağlık Bilimleri Fakültesi Amfisinde "A Dietitian in Food Industry" ve "Gıda Endüstrisinde Diyetisyenlik" konusunda saat 10:30 da Türkçe ve saat 15:00'de İngilizce olmak üzere iki ayrı seminer gerçekleştirdi.

Seminer Rektör Yrd. Prof. Dr. Tanju Besler, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim görevlileri, araştırma görevlileri ve öğrencilerinin yoğun katılımı ile soru cevap şeklinde gerçekleştirildi.

Seminer sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, katkılarından dolayı Dr. Dyt. Berat Nursal Tosun'a Kıbrıs'a özgü Lefkara işi pano takdim ederek, teşekkürlerini sundu.