Skip Navigation LinksAnnouncements

Önemli  Duyuru
Yayınlanma Tarihi: 19 Mart 2020, Perşembe

Değerli Ögrencilerimiz;

Yaşadığımız süreçte resmi olmayan çeşitli kanallardan Doğu Akdeniz Üniversitesi adına  birtakım ses kayıtları vb. bilgilendirmeler paylaşıldığı, sosyal medyada eğitim süreci ile ilgili bazı yanlış bilgiler paylaşıldığı  bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Siz öğrencilerimizin Rektorlügumüz yada Fakülte/Yüksek Okulumuz  yapılan/yapılacak olan resmi açıklamalar dışındaki hiçbir bilgi paylaşımını dikkate almamanızı önemle rica ederiz.

Turkiye deki gelişmelere paralel KKTC de de çeşitli kararlar alınmakta ve bu konuda birlikte hareket edilmektedir.Henuz online eğitimle ilgili bir karar alınmamıştır. Yüksek Öğretim Kurulu bu konuda karar aldığında bu size tarafımızdan bildirilecek ve bazı teorik dersler gerekirse online sürdürülecektir. Staj ve uygulamalar da  ayrıca planlanacaktir.

Gerek Türkiye de gerek KKTC de sizlerin sağlığını önceliğimiz olarak görüp hareket etmekteyiz.

Bu sürecin yakın çevremizdeki ülkelere göre daha az hasarla atlatmak için hepimiz elbirliğiyle çalışmak durumuzdayız.
Hepimiz özellikle hijyen kurallarina uyarak virüsle mücadele konularında dikkatle hareket etmeliyiz. Her türlü bilgi ve danışma için bizimle iletişim kurmamızı önemle tavsiye ederiz.

Prof. Dr. Mehtap Malkoç

Dekan/Dean