Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

Dekanımız Prof. Dr. Mehtap Malkoç'un Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans Programının, Akreditasyon Değerlendirme ve İzleme Programında Emeği Geçenlere Teşekkür Mesajı

Dekanımız Prof. Dr. Mehtap Malkoç
Yayınlanma Tarihi: 7 Nisan 2021, Çarşamba

Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans Programı, Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu (SABAK) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, 19 Mart 2021 – 30 Eylül 2026 tarihleri arasında 5 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı.

KKTC'de bu alanda ilk açılan bölüm olma özelliğini taşıyan  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans Bölümümüzün bu başarısı bizleri onurlandırmıştır. Bölümümüzün bu başarısında başta fakültemizin kuruluşunda büyük emekleri olan kurucu dekanımız Sn Prof.Dr. Hülya Harutoğlu olmak üzere bölümümüzün  kurucu Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yücel Yıldırım'a değerli katkıları için teşekkürlerimi sunmak isterim.

Bölümümüzün başarıya taşıyan bu çalışmalarda etkin ve özverili, sonuca dayalı tam  bir ekip dayanışması örneği gösteren başta Bölüm Başkanlarımız, Doç. Dr. Ender Angın ve Prof. Dr. Ayşe Nur Tunalı olmak üzere; bölüm öğretim üyelerimiz Prof. Dr. İnci Yüksel, Prof. Dr. Emine Handan Tüzün, Doç. Dr. Berkiye Kırmızıgil, Doç. Dr. Gözde İyigün, Yrd. Doç. Dr. Levent Eker, Yrd. Doç. Dr. Zehra Güçhan Topcu, Yrd. Doç. Dr. Yasin Yurt, Yrd. Doç. Dr. Sevim Öksüz, Yrd. Doç. Dr. Ünal Değer, Uzm. Fzt. İlker Yatar, Uzm. Fzt. Özde Depreli'ye bu özverili ve başarılı çalışmaları için şükranlarımı iletirim.

Süreç içerisinde ekibin ayrılmaz parçasını oluşturan araştırma görevlilerimiz Uzm. Fzt. Göktuğ Er, Uzm. Fzt. Serpil Mıhcıoğlu, Uzm. Fzt. Aytül Özdil, Uzm. Fzt. Ece Mani, Uzm. Fzt. Hayriye Tomaç, Uzm. Fzt. Çisel Demiralp Uzm. Fzt. Cansu Koltak, Uzm. Fzt. Burcu Dericioğlu, Uzm. Fzt. Ceren Ersoy, Uzm. Fzt. Ayşen Karaman, Uzm. Fzt. Betül Bilgin, Uzm. Fzt. Alp Eşrefoğlu, Uzm. Fzt. Yaşam Direl, Fzt. Erdoğan Çetintaş, Fzt. Özge Çiftçi'ye ve yönetici asistanımız Ayşe Külah'a değerli katkıları ve çalışmaları  için gönülden teşekkürlerimi  sunarım.

Bölümümüzün kuruluşunda, kurucu öğretim üyesi olarak yer alan  değerli hocalarım Prof. Dr. Mine Gülden Polat, Prof. Dr. Özen Güven, Prof. Dr. Yavuz Yakut ve Prof. Dr. Gül Baltacı'ya değerli katkıları ve destekleri için teşekkürlerimi sunarım.

2010-2011 Eğitim-Öğretim yılından itibaren   bölümümüzün eğitim kadrosuna büyük destek veren Hacettepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve alandan tüm öğretim üyelerimize; öğrencilerimizin klinik deneyimlerini pekiştirmeleri çerçevesinde, kurumlarının tüm imkanlarını sunan ve süpervizyon gösteren Gazimağusa Devlet Hastanesi Başhekimliği ve  meslektaşlarım, Uzm. Fzt. Kezban Dana, Uzm. Fzt. Duygu Hasoğlan, Fzt. Gizem Vaiz Haklıgil, Uzm. Fzt. Özge Şahin'e; Lefkosa Dr. Burhan Nalbatoğlu Hastanesi Başhekimliği ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kliniği'nde görev yapan tüm meslektaşlarıma; Özgöker Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon & SağlıklıYaşam Merkezi Yöneticisi Uzm. Fzt. Fatma Özgöker ve Marmara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticisi Uzm. Fzt. Işılay Özaldemir'e  ve alandan kliniklerini öğrencilerimize açarak bizlere desteklerini esirgemeyen tüm meslektaşlarıma ,   iç ve dış tüm paydaşlarımıza gönülden teşekkürlerimi sunarım

Uzun yolculuğumuzda desteklerini her zaman hissetiğim dekan yardımcılarım Doç. Dr. Gülten Sucu Dağ  ve Yrd. Doç. Dr. Seray Kabaran 'a, İdare Amirimiz Sn. Aykut Türkmaya'ya, Web güncellemelerinde her zaman destek olan Sistem Yöneticimiz Sn. Pırıl Güder'e ve tüm yönetsel personelimize gönül dolusu teşekkür ederim.

Son olarak Fakültemizin kuruluşundan başlayarak görevleri süresince, her daim desteklerini hissettiren Rektörlerimiz Prof. Dr. Abdullah  Öztoprak, Prof. Dr. Necdet Osam ve   Prof. Dr. Aykut Hocanın'na içtenlikle şükranlarımı sunarım.