Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

Mezuniyet Durumundaki Öğrencilerimize Önemli Duyuru

Yayınlanma Tarihi: 21 Haziran 2021, Pazartesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi 2020 -2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezuniyet Törenleri 7 ve 8 Temmuz 2021 tarihlerinde yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Bu bağlamda;

• 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü, saat 19:00'da, Rektörlük Binası Havuz Başı'nda Lisansüstü Mezuniyet Töreni,
  • 8 Temmuz 2021 Perşembe günü, saat 19:00'da, DAÜ Yasin Düşüner Stadyumu'nda Ön Lisans ve Lisans Mezuniyet Töreni yapılacaktır.

Söz konusu Mezuniyet Törenleri ile ilgili sizleri birkaç önemli konuda bilgilendirmek istiyoruz:

1. Mezuniyet Törenlerine katılmak isteyen mezun durumundaki öğrencilerimizin 1 Temmuz 2021 Perşembe günü, saat 23:59'a kadar, katılım durumlarını öğrenci portallarındaki kısa anketi cevaplayarak belirtmeleri gerekmektedir.
  2. Pandemiden dolayı çevrim içi olarak gerçekleştirilen 2019 – 2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni ve 2020 – 2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Mezuniyet Töreni'nde diploma almaya hak kazanan mezun öğrencilerimiz de diledikleri takdirde 2020 -2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezuniyet Törenleri'ne katılabileceklerdir. Söz konusu mezunlarımızın da 1 Temmuz 2021 Perşembe günü, saat 23:59'a kadar, katılım durumlarını öğrenci portallarındaki kısa anketi cevaplayarak belirtmeleri gerekmektedir.
  3. Lisansüstü Mezuniyet Töreni için Prova 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü, saat 18:00'de, Rektörlük Binası Havuz Başı'nda yapılacaktır.
  4. Ön Lisans ve Lisans Mezuniyet Töreni için Prova 6 Temmuz 2021 Salı günü, saat 18:00'de, DAÜ Yasin Düşüner Stadyumu'nda yapılacaktır.
  5. Mezun durumunda olan ve yüz yüze Mezuniyet Törenlerine katılım belirten tüm öğrencilerimizden Prova ve Tören girişlerinde son 3 gün içerisinde alınmış negatif PCR testi sonuçlarını ibraz etmeleri istenecektir.
  6.  Her iki törene mezun öğrencilerimizin misafirleri 2 kişi olarak tören alanlarına alınacak olup, girişlerde misafirlerin son 3 gün içerisinde alınmış negatif PCR testi sonuçlarını ve davetiyelerini ibraz etmeleri talep edilecektir. Söz konusu davetiyeler Prova günlerinde mezun öğrencilerimize görevliler tarafından teslim edilecektir.

Yukarıda belirtilen konuların Mezuniyet Töreni organizasyonları açısından büyük önem arz ettiğini tarafınıza bildirir, mezun olacak olan öğrencilerimizi şimdiden kutlar, yeni hayatlarında başarılar dileriz.

MEZUNİYET ORGANİZASYON KOMİTESİ