Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

Dekan'ın mezun adaylarına ve tüm öğrencilerimize mesajı

Dekan
Yayınlanma Tarihi: 9 Haziran 2022, Perşembe

Sevgili Mezun adaylarımız,

Zorlu bir eğitim sürecinin ardından artık yavaş yavaş sona yaklaşıyorsunuz. Eminim ki hepiniz çok heyecanlı ve karmaşık duygular içerisindesiniz. Önümüzdeki hafta gireceğiniz final sınavları sonrasında hepinizi yeni bir hayat bekliyor olacak.  Bu hayatın sizlerin tasarımınızla daha da kök salacağına, hepinizin çok güzel yerlerde birer Sağlık Profesyoneli  olarak Üniversitemizi/ Fakültemizi temsil edeceğinize olan inancım tamdır.

Sağlık Bilimci olmak büyük soumluluklar gerektirmektedir. Şu ana kadar sorumluluğunuz sadece ailenize karşı idi. Oysa ki bundan sonra atacağınız bu büyük adımla artık topluma karşı da büyük sorumluluklar üstleneceksiniz. Bildiğiniz gibi Üniversitemizin sizler için organize ettiği Mezuniyet Töreni 6 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşecektir. İki yıldır maalesef yaşadığımız olağanüstü durum  nedeniyle çevirimiçi yapmak zorunda kaldığımız bu gurur verici töreni bu yıl yeniden yüz yüze gerçekleştireceğiz. Sağlık Bilimleri Fakülesi/Sağlık Hizmetleri Yüksekolu olarak bizlerin çok daha önemle üzerinde durduğu “Yemin Töreni" seramonisi de sizlerin mezun olurken yapacağı son büyük sorumluluğunuzdur. Bu nedenle hepinizin bizzat katılımı çok önem taşımaktadır. Sizlerden  bunu bekliyor olduğumuzu  hem şahsım hem de hocalarımız adına buradan önemle duyuruyorum.

Yemin Törenimiz 4 Temmuz 2022, 10.00-12.00 saatleri arasında Rauf Raif Denktaş Kongre ve Kültür Sarayı'nda gerçekleşecektir. Mezuniyet komitemiz sizlerle temas kuracak ve organizasyonla ilgili planlamaları yapacaklardır.

Yemin Törenimizde hep birlikte ve coşkuyla görüşmek üzere yolunuz başarılarla dolu olsun.

Prof. Dr. Mehtap Malkoç

Dekan