Prof. Dr. Selma Görgülü Bodrum'da gerçekleştirilen, "Uluslararası Katılımlı 4. Temel Hemşirelik Bakımı Kongresi" ne Konuşmacı olarak katılmıştır.

Prof. Dr. Selma Görgülü Bodrum
Yayınlanma Tarihi: 31 Mayıs 2017, Çarşamba

DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Başkanı Prof. Dr. R. Selma Görgülü, Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı tarafından düzenlenen "Uluslararası Katılımlı 4. Temel Hemşirelik Bakımı Kongresi"ne Davetli Konuşmacı olarak katılmıştır. Prof. Dr. Görgülü, kongrede "Küresel Politikalar Kıskacında Hemşirelik Bakımı" konulu konferans vermiştir.

Uluslararası Katılımlı 4. Temel Hemşirelik Bakımı Kongresi, "Hemşireliğin Sesi: Bakım" ana teması çerçevesinde, 25-27 Mayıs 2017 tarihinde Bodrum /Türkiye'de gerçekleştirilmiştir.