Yayınlanma Tarihi: 14 Kasım 2017, Salı

DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesinde LÖSEV kulübü işbirliği ile Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu "UMUT AĞACI" projesini gerçekleştirdi. 06 Kasım 2017 Pazartesi saat 09:00-16:00 saatleri arasında fakültenin bahçesinden  temsili bir ağaç seçerek  lösemili çocuklar için Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu  ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin süsledikleri zarflara güzel dileklerini yazarak lösemili çocuklara manevi destek oldular. Bu projeyi  2-8 kasım lösemili çocuklar haftası dolayısıyla Sağlık Bilimleri Fakültesinde gerçekleştiren THD Öğrenci Komisyonu;"Bu projede bize desteklerinden ve katılımlarından dolayı başta dekanımız sayın Prof. Dr. Mehtap MALKOÇOĞLU, dekan yardıcımız sayın Yard. Doç. Dr. Gülten SUCU DAĞ,bölüm başkanımız sayın Prof. Dr. R. Selma GÖRGÜLÜ,akademik danışman hocamız Yard. Doç. Handan SEZGİN ,diğer tüm öğretim görevlileri ve öğrencilere sonsuz teşekkür  ederiz ve bu çocukların yüzündeki küçük bir gülümsemeye bile sebep olabildiysek ne mutlu bize " diye eklediler. Hazırladıkları zarfları fotoğraflar eşliğinde Türkiye'deki İstanbul merkezli Türkiye Lösev vakfına DAÜ Lösev kulübü aracılığıyla gönderdiklerini söylediler.