Beste Akın Özyavas ve Suna Gök Sağlık Yönetimi Mesleğinin Geleceği ve KKTC'deki durumu konusunda seminer gerçekleştirdiler

Beste Akın Özyavas ve Suna Gök Sağlık Yönetimi Mesleğinin Geleceği ve KKTC
Yayınlanma Tarihi: 5 Mart 2019, Salı

4 Mart Pazartesi günü Sağlık Bilimleri Fakültesi amfisinde 7. Uluslararası kariyer günleri kapsamında gerçekleştirilen seminerde "Sağlık Yönetimi Mesleğinin Geleceği ve KKTC'deki durumu" ile ilgili Sağlık Yönetimi bölümü öğrencilerine, Sağlık Bakanlığı Merkez  Örgüt, Hastane amirleri Sn. Suna Gök ve Sn. Beste Akın Özyavaş öğrenciler ile soru cevap şeklinde bir sunum gerçekleştirerek, mezun adaylarımıza Sağlık Yönetmi Meslekleri ile ilgili önemli bilgiler verdiler.

Seminer sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç konuklarımıza plaket takdim ederek, teşekkürlerini sundu.