Yiğitcan Hekimoğlu ve Celal Keleş'in "Adadan Zafere Koşmak" isimli Paneli gerçekleştirildi

Yiğitcan Hekimoğlu ve Celal Keleş
Yayınlanma Tarihi: 2 Mayıs 2019, Perşembe

Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde eğitim veren Spor Bilimleri Bölümü "Adadan Zafere Koşmak" isimli bir panel gerçekleştirdi.

Ülkemizin ve Türkiye atletizm milli takımının rekortmen atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu ve Antrenörü Celal Keleş'in konuşmacı olarak katıldığı "Adadan Zafere Koşmak" adlı panelde, konuşmacılar katılımcılara başarıları hakkında bilgiler verdi.

"Adadan Zafere Koşmak" Paneli 2 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'de Sağlık Bilimleri Fakültesi Amfisinde, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan yardımcısı, Öğretim elemanları, Araştırma görevlileri ve Spor Bilimleri Bölümü öğrencilerin yoğun katılımı ile soru cevap şeklinde gerçekleştirildi.