Dr. Dyt. Derya Hopancı " Meslek Yolculuğunda Ruhumuzu Besliyor muyuz ? " konulu seminer gerçekleştirdi

Yayınlanma Tarihi: 10 Mayıs 2019, Cuma

7. Uluslararası Kariyer Günleri kapsamında, Sağlık Bilimleri Fakültesi Amfisinde (SBFYBA06) 10 Mayıs 2019 Cuma günü saat 11:00'de,  Ege Üniversitesi Beslenme Hizmetlerinden Sorumlu Hastane Müdürü Dr. Dyt. Derya Hopancı "Meslek Yolculuğunda Ruhumuzu Besliyor muyuz" konulu semineri ile konuğumuz oldu.

Dr. Dyt. Derya Hopancı Ege Üniversitesi Hastanesinde Beslenme Hizmetlerinden Sorumlu Müdür olarak görev yapmakta olup, Öğrencilere Diyetisyenlik mesleğinin önemini ve mesleklerini severek yapmaları gerektiğini vurgulayarak,  2017 yılından beri Ege Üniversitesi Palyatif Bakım Merkezinin kuruluşundan itibaren, Palyatif Bakım ve Onkoloji diyetisyeni olarak görev yapmış, Kanserde nutrisyonel uygulamalarla ilgili olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı kongrelerde bulunmuş olup, öğrencilerimiz ile tecrübelerini paylaştı.

Seminer Rektör Yrd. Prof. Dr. Tanju Besler, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim görevlileri, araştırma görevlileri ve öğrencilerinin yoğun katılımı ile soru cevap şeklinde gerçekleştirildi.

Seminer Sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, katkılarından dolayı Dr. Dyt. Derya Hopancı'ya Kıbrıs'a özgü Lefkara işi pano takdim ederek, teşekkürlerini sundu.