Sporu Doğru Anlatabilmek Paneli gerçekleştirildi

Yayınlanma Tarihi: 18 Aralık 2019, Çarşamba

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Spor Bilimleri bölümü  tarafından organize edilen "Sporu Doğru Anlatabilmek" Paneli 18 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 14:00'de Sağlık Bilimleri Fakültesi Amfisinde gerçekleştirildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. Mehtap Malkoç moderatörlüğünde gerçekleştirilen Panele, NTV Spor müdürü Nebil Evren ve Futbol Program Yapımcısı ve Sunucusu Osman Dinler konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmacıların çok değerli  tecrübelerinin paylaşıldığı Panel, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç'un yanısıra Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Gülten Sucu Dağ ve Yrd. Doç. Dr. Seray Kabaran, Spor Bilimleri Bölümü Koordinatörü Berkiye Kırmızıgil, Öğretim elemanları, Araştırma görevlileri, Spor Bilimleri Bölümü öğrencileri, spor severlerin ve spor yazarlarının yoğun katılımı ile soru cevap şeklinde gerçekleştirildi.

Panel sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç  konuşmacılara Plaket ve teşekkür belgesi takdim ederek, teşekkürlerini sundu.