"Hastane Öncesi Acil Bakımda Güncel Yaklaşımlar” konulu panel

Yayınlanma Tarihi: 2 Ocak 2020, Perşembe

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi, İlk ve Acil Yardım Programı tarafından 22 Aralık Dünya Paramedik Günü kapsamında 27 Aralık 2019 Cuma günü, saat 13:30'te organize edilen “Hastane Öncesi Acil Bakımda Güncel Yaklaşımlar" başlıklı panel DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Amfisi'nde gerçekleştirildi. DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. Mehtap Malkoç, açılış konuşmasında Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunda büyük bir özveri ile çalışan Paramediklerin özel günü olan 22 Aralık Dünya Paramedikler Günü'nü kutladı. Açılış konuşması sonrası panelde Prof. Dr. Gürkan Ersoy ''Günümüz 30 Saat Olsun İstermisiniz?'', Doç. Dr. Başak Bayram ''Hastane Öncesi Acil Bakımda Güncel Gelişmeler'', Prm. Tarık Balcı ''Hastane Öncesi Acil Bakımda Karşılaşılan Tıbbi Ve Hukuki Sorunlar Nelerdir?'' konularına ilişkin bilgi ve deneyimlerini aktardılar. Panel sonunda DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gülten Sucu Dağ konuşmacılara teşekkür belgesi takdim ederek teşekkürlerini sundu.