Dr. Dilek Ongan "Toplu beslenme sistemlerinde sürdürebilirlik ve atık yönetimi" konusunda seminer verdi

Yayınlanma Tarihi: 28 Şubat 2020, Cuma

28 Şubat 2020 Cuma günü saat 14:30'da Sağlık Bilimleri Fakültesi Amfisinde, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyesi Dr. Dilek Ongan, “Toplu Beslenme Sistemlerinde Sürdürebilirlik ve Atık Yönetimi" konulu semineri ile Doğu Akdeniz Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesinin konuğu oldu.

Etkinliğe DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim görevlileri ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Dr. Dilek Ongan, ilgiyle izlenen seminerinde, sürdürebilirlik kavramından, gıda atıkları yönetiminden ve gıda atıklarının çevresel, ekonomik, sosyal etkilerinden bahsetti.  Seminer soru cevap şeklinde devam etti.

Seminer sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ceren Gezer, katkılarından dolayı, Dr. Dilek Ongan'a çiçek takdim ederek, teşekkürlerini sundu.