DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlileri tarafından Gazimağusa Devlet Hastanesi Hemşirelerine "Temel Yaşam Desteği Kursu" düzenledi

Yayınlanma Tarihi: 2 Mart 2021, Salı

Gazimağusa Devlet Hastanesi Hizmetiçi Eğitim Birimi Sorumlusu Doç. Dr. Hülya Fırat Kılıç tarafından 23-24 Şubat 2021 tarihlerinde hemşirelik personeline yönelik Temel Yaşam Desteği kursu düzenlendi. Başhekim Dr. Mustafa Kalfaoğlu'nun desteği ile her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Temel Yaşam Desteği kursu DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülten Sucu Dağ ve Öğr. Gör. Gülcan Dürüst Sakallı, Araştırma görevlisi Fatma Tokpınar ve Kamil Akçalı'nın katkıları ile gerçekleştirilmiştir. Covid-19 önlemleri çerçevesinde gerçekleştirilen kursa hemşireler tarafından yoğun ilgi gösterilmiştir.