Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, SABAK Akreditasyonu Teşekkür Belgesi Takdim Töreni düzenledi

Yayınlanma Tarihi: 27 Mayıs 2021, Perşembe

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, 27 Mayıs Perşembe günü saat 12:30'da SABAK Teşekkür Belgesi takdim töreni düzenledi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu (SABAK) Tarafından yapılan değerlendirme sonucu 19.03.2021 - 30.09.2026 tarihleri arasında AKREDİTASYON almaya hak kazandı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, işbirliği ve ekip ruhu gerektiren bu süreçte başta Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Berkiye Kırmızıgil ve bundan önceki tüm Bölüm Başkanlarına Yrd. Doç. Dr. Yücel Yıldırım, Doç. Dr. Ender Angın ve Prof. Dr. Ayşe Nur Tunalı'ya, Akreditasyona katkı koyan tüm iç ve dış paydaşlarına, Dekan Yardımcılarına, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon öğretim üyelerine, öğretim görevlilerine, araştırma görevlilerine, öğrencilere ve idari kadroya, katkılarından dolayı, teşekkürlerini sunup, Teşekkür belgesi takdiminde bulundu.