14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi işbirliği ile İskele Makenzi Sahili Yürüyüş Yolu’nda “Hızlı Yürüyüş Yarışması” düzenlendi

Yayınlanma Tarihi: 16 Kasım 2021, Salı

14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi işbirliği ile İskele Makenzi Sahili Yürüyüş Yolu'nda “Hızlı Yürüyüş Yarışması" düzenlendi. Diyabete karşı aile farkındalığını arttırmak için ve yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikde, yürüyüş öncesi fakülte öğrencileri katılımcılara Diyabet Riski Belirleme Ölçümü yaptı. Geri sayımla başlayan yarışmada aileler hep birlikte yürüdü. Yarışma sonunda etkinlik sponsorumuz FEEL dereceye girenlere sağlıklı yiyeceklerden oluşan birer paket hediye etti.

Başta kulübümüz Sağlık Komitesi Üyeleri Hemşirelik Bölüm öğretim üyesi Doç. Dr. Handan Sezgin ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülten Sucu Dağ'a, sonrasında fakülte öğrencilerine, farkındalık etkinliğimize katılan duyarlı ailelere ve FEEL markasına günümüzü harika geçirmelerine vesile oldukları için çok teşekkür ediyoruz. "DİYABETİN FARKINDAYIZ, AİLECE MÜCADELEDE KARARLIYIZ"