Dr. Stefano Frassine - “İyi bir Fizyoterapist olmak için karşılaşılan zorluklar, çabalar, azim ve atılan adımlar" konulu Panel gerçekleştirildi.

Dr. Stefano Frassine - “İyi bir Fizyoterapist olmak için karşılaşılan zorluklar, çabalar, azim  ve atılan adımlar" konulu  Panel gerçekleştirildi.
Yayınlanma Tarihi: 11 Mayıs 2022, Çarşamba

DAÜ 10. Uluslararası Kariyer Günleri Kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesinin organize ettiği panele İtalya'dan konuşmacı Dr. Stefano Frassine “Steps, Sliding Doors, Efforts, Challenges and Perseverance to try to be a Good Physiotherapist"  yaşamış olduğu tecrübelerini dinleyiciler ile paylaşan Dr. Stefano Frassine'nn konferansı 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü Sağlık Bilimleri Fakültesi SBFYBA06 Salonunda saat 14:00 de .  Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Berkiye Kırmızıgil, Doç. Dr. Gözde İyigün, Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademisyenleri, Araştırma görevlileri ve öğrencilerin yoğun katılımı ile soru cevap şeklinde gerçekleştirildi.