Freelance Spor Yazarı Alp Özgen “Sporda Üretmek” konulu panel gerçekleştirdi.

Yayınlanma Tarihi: 11 Mayıs 2022, Çarşamba

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi, Egzersiz ve Spor  Bilimleri bölümü tarafından 10. Uluslararası Kariyer Günleri kapsamında organize edilen panele Türkiye spor medyasının tanınmış isimlerinden gazeteci yazar Sn. Alp Özgen konuğumuz oldu. “Sporda Üretmek" konulu Panel 11 Mayıs Çarşamba günü saat 14:00 'de Sağlık Bilimleri Fakültesi SBFYBA06 numaralı amfide yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Spor ile ilgili birçok konunun tartışıldığı panele Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, Akademik Personel, Araştırma Görevlileri, Öğrenciler ve Spor severler katıldı. Panel Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç'un, Sn. Alp Özgen'i aramızda görmekten mutluluk duyduğunu sözlerine ekleyerek, kendisine teşekkürlerini sunup, hediye takdiminde bulunması ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.