Nigar Koç Güneş "Salgın Hastalıklarla Mücadelede Sağlık Yönetiminin Rolü" konulu seminer gerçekleştirdi.

Yayınlanma Tarihi: 12 Mayıs 2022, Perşembe

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Yönetimi bölümü tarafından 10. Uluslararası Kariyer Günleri kapsamında organize edilen seminere Lefkoşa Acil Durum Hastahane İdari Amiri Nigar Koç Güneş davet edildi. 12 Mayıs Perşembe günü saat 14:00'de Sağlık Bilimleri Fakültesi amfisinde gerçekleştirilen seminerde “Salgın Hastalıklarla Mücadelede Sağlık Yönetiminin Rolü" konusu ele alındı. Öğrenciler ile soru cevap şeklinde gerçekleştirilen seminerin sonunda Sn. Nigar Koç Güneş'e, Sağlık Yönetimi Öğretim Görevlisi Sinan Özyavaş tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.