Sayın Dr. Mustafa Yazıcıoğlu
Yayınlanma Tarihi: 23 Mayıs 2022, Pazartesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (DAÜ-MİKA) tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası Kariyer Günleri etkinliğinin 10.'su 13 Mayıs 2021 Cuma günü, saat 13:30'da, tek oturum şeklinde Türkçe olarak gerçekleştirildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Mehtap Malkoç'un ve İlk ve Acil Yardım Ön Lisans Programı Koordinatörü Sayın Öğr. Gör Gülcan Dürüst Sakallı'nın açılış konuşmalarının ardından,

Sayın Dr. Mustafa Yazıcıoğlu 'Afetlerde Sağlık Hizmeti' isimli konuşmayı gerçekleştirmiştir.

Sayın Yazıcıoğlu'nun kendi deneyimleri de paylaştığı konuşmasında, öğrencilerimize kariyer yolculuğunuzda rehberlik edecek, ışık tutacak, ufkunu daha da genişletecek bilgiler sunmuştur. Öğrencilerin aktif olarak katılım gösterdiği etkinlik, soru ve cevap kısmının ardından sona ermiştir.