DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinden Uluslarası Kongre’ye Büyük Katılım

Yayınlanma Tarihi: 15 Nisan 2014, Salı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2 – 5 Nisan 2014 tarihleri arasında, bu yıl Ankara Shareton Otel'de düzenlenenIX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi'ne katıldı. Hacettepe Üniversitesi tarafından 2 yılda bir düzenlenen kongre bu yıl yaklaşık 2000 kişilik katılımla gerçekleştirildi. Kongrede yurtdışından gelen konuşmacıların da yer aldığı beslenme ile ilgili güncel konuların paylaşıldığı 30 farklı ana başlık yer aldı.

IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi'ne Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Harutoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Barış Öztürk, Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve araştırma görevlileri ile birlikte yaklaşık 90 beslenme ve diyetetik bölümü öğrencisi katıldı.