2022-2023 Akademik yılında Hemşirelik Bölümüne yeni kayıt yaptıran öğrenciler için oryantasyon toplantısı düzenlendi

Yayınlanma Tarihi: 13 Ekim 2022, Perşembe

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, 13 Ekim 2022 Perşembe günü 11:30-12:30 saatleri arasında 2022-2023 Akademik yılında Hemşirelik Bölümüne yeni kayıt yaptıran öğrenciler için oryantasyon toplantısı düzenledi. Bölümün geçmiş yıllardaki faaliyetlerini içeren bir tanıtım videosu gösterildi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç ile Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevinç Taştan, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülten Sucu Dağ, öğretim üyeleri ve öğrenciler birbirleriyle tanıştırıldı. Öğrencilerin kampüs hayatını ve üniversiteye uyumlarını kolaylaştıracak bilgilerin verildiği sunumun ardından öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı.