DAÜ’de Deprem Felaketinde Hayatını Kaybedenler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Yayınlanma Tarihi: 17 Şubat 2023, Cuma

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ); DAÜ Rektörlüğü, DAÜ’de örgütlü bulunan sendikalar DAÜ Personel Sendikası (DAÜ-PERSEN), DAÜ Akademik Personel Sendikası (DAÜ-SEN), DAÜ Birlik ve Dayanışma Sendikası (DAÜ-BİRSEN), dernekler DAÜ Çalışanları Yardımlaşma Derneği (DAÜ-DER) ve DAÜ Mezunları Dayanışma Derneği (DAÜ-MEZDER) ile DAÜ Çalışanları Kooperatifi Ltd. (DAÜ-KOOP) ortaklığında, 6 Şubat 2023 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’nde meydana gelen deprem felaketinde hayatlarını kaybeden tüm Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Türkiye Cumhuriyeti ve diğer ülke vatandaşları ile DAÜ öğrencileri, mezunları ve aileleri için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mevlid-i Şerif, 17 Şubat 2023 Cuma günü, 11:30-12:30 saatleri arasında, DAÜ Yasin Düşüner Stadyumu’nun karşısında yer alan DAÜ II. Selim Camii İslam Kültür Merkezi’nde okutuldu. DAÜ personeli, öğrenciler ve halktan yoğun katılımın olduğu Mevlid-i Şerif’te DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Dr. Erdal Özcenk, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın ve Rektör Yardımcıları da hazır bulundu.